Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

32 Soal Noun Phrase Beserta Jawaban

Soal Pilihan Ganda Noun Phrase dan Jawaban


1. A small cat (thin/grey)...
A. A chubby round face
B. A long narrow avenue
C. A small thin grey cat
D. A new modern big town

Jawaban:
C. A small thin grey cat


2. A big town (new/modern)...
A. A chubby round face
B. A long narrow avenue
C. A small thin grey cat
D. A new modern big town

Jawaban:
D. A new modern big town


3. A short dress (pretty)...
A. A pretty short dress
B. A beautiful old Roman painting
C. A small black leather bag
D. An old white wooden house

Jawaban:
A. A pretty short dress


4. An old painting (beautiful/Roman)...
A. A pretty short dress
B. A beautiful old Roman painting
C. A small black leather bag
D. An old white wooden house

Jawaban:
B. A beautiful old Roman painting


5. A black bag (leather/small)....
A. A pretty short dress
B. A beautiful old Roman painting
C. A small black leather bag
D. An old white wooden house

Jawaban: 
C. A small black leather bag  


6. An old house (wooden/white)....
A. A pretty short dress
B. A beautiful old Roman painting
C. A small black leather bag
D. An old white wooden house

Jawaban: 
D. An old white wooden house  


7. Mitsuha is a ... girl with red ... and ... type hairstyle.
A. Beautiful, skies, black
B. Beautiful, hand, twisted
C. Beautiful, ribbon, ponytail
D. Good, smart, ugly

Jawaban: 
C. Beautiful, ribbon, ponytail  

8. The ... student with ... and ... colored hair is Taki, my friend.
A. Handsome, short, brown
B. Beautiful, black, smart
C. Smart, long, short
D. Blue, short, black

Jawaban: 
A. Handsome, short, brown


9. They Hope to win the main prize of the competition
A. They Hope to
B. To win
C. The main prize of the competition
D. The main prize

Jawaban: 
C. The main prize of the competition  


10. The Children at the school tried to solve the math problem
A. The Children
B. At the school
C. Tried to solve
D. To solve the math problem

Jawaban: 
D. To solve the math problem  


11. Did you enjoy watching the movie?
A. Watching the movie
B. Did you
C. Did you enjoy
D. Enjoy watching 

Jawaban: 
A. Watching the movie

12. The girl wants to go home
A. The girl
B. To go home
C. The girl wants
D. Wants to go

Jawaban: 
B. To go home


13. The girl denied yelling her friend
A. The girl denied
B. Yelling her friend
C. Denied yelling
D. Her friend

Jawaban: 
B. Yelling her friend


14. The culprit refuse to answer the question
a. The culprit refuse
b. The question
c. To answer the question
d. Refuse to answer

Jawaban: 
C. To answer the question


15. The dogs prefer living in light stables
A. Prefer living
B. Living in light staples
C. The dogs prefer living
D. The dogs

Jawaban: 
B. Living in light staples


16. To text your ex-wife is disgraceful
A. To text your ex-wife
B. Your ex-wife is disgraceful
C. Your ex-wife
D. Is disgraceful

Jawaban: 
A. To text your ex-wife


17. They will hate to do such a homework
A. They will hate
B. To do such
C. To do such a homework
D. A homework

Jawaban: 
C. To do such a homework


18. She dislikes having to cut her hair
A. She dislikes
B. Having to
C. To cut her hair
D. Her hair

Jawaban: 
C. To cut her hair


19. A rare ring (silver) ...
A. A rare silver ring
B. A beautiful young lady
C. A good-looking young lady
D. A wonderful classic house

Jawaban: 
A. A rare silver ring


20. A young lady (beautiful)....
A. A rare silver ring
B. A beautiful young lady
C. A good-looking young lady
D. A wonderful classic house

Jawaban: 
B. A beautiful young lady


21. A good-looking lady (young) ...
A. A rare silver ring
B. A beautiful young lady
C. A good-looking young lady
D. A wonderful classic house

Jawaban: 
C. A good-looking young lady


22. An ugly shirt (green)...
A. An unusual cold bath
B. An ugly green shirt
C. A new big black car
D. A big silver metal box

Jawaban: 
B. An ugly green shirt


23. A classic house (wonderful)....
A. A rare silver ring
B. A beautiful young lady
C. A good-looking young lady
D. A wonderful classic house

Jawaban: 
D. A wonderful classic house


24. A brown jacket (leather) ....
A. A leather brown jacket
B. A new Indian song
C. Curly blonde hair
D. A gloomy cloudy day

Jawaban: 
A. A leather brown jacket


25. An Indian song (new)....
A. A leather brown jacket
B. A new Indian song
C. Curly blonde hair
D. A gloomy cloudy day

Jawaban: 
B. A new Indian song


26. Curly hair (blonde)....
A. A leather brown jacket
B. A new Indian song
C. Curly blonde hair
D. A gloomy cloudy day

Jawaban: 
C. Curly blonde hair


27. A cloudy day (gloomy)....
A. A leather brown jacket
B. A new Indian song
C. Curly blonde hair
D. A gloomy cloudy day

Jawaban: 
D. A gloomy cloudy day


28. A cold bath (unusual)....
A. An unusual cold bath
B. An ugly green shirt
C. A new big black car
D. A big silver metal box

Jawaban: 
A. An unusual cold bath


29. A black car (new/big)....
A. An unusual cold bath
B. An ugly green shirt
C. A new big black car
D. A big silver metal box

Jawaban: 
C. A new big black car


30. A big box (metal/silver)....
A. An unusual cold bath
B. An ugly green shirt
C. A new big black car
D. A big silver metal box

Jawaban: 
D. A big silver metal box


31. A round face (chubby)....
A. A chubby round face
B. A long narrow avenue
C. A small thin grey cat
D. A new modern big town

Jawaban: 
A. A chubby round face


32. A narrow avenue (long)....
A. A chubby round face
B. A long narrow avenue
C. A small thin grey cat
D. A new modern big town

Jawaban: 
B. A long narrow avenue