Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

49 Soal Past Perfect Continuous Tense Beserta Jawaban

Kumpulan Soal Pilihan Ganda Materi Past Perfect Continuous Tense


1. We .....spending our holiday in Bali for several days
A. had be
B. had are
C. had is
D. had been
E. are had

Jawaban:
D. had been


2. They had been .... in this company for about six years
A. worked
B. works
C. to work
D. work
E. working

Jawaban:  
E. working


3. .... borrowing this book from the library for several days?
A. Had been Cindy
B. Had Cindy been
C. Had Cindy be
D. Had be Cindy
E. Had is Cindy

Jawaban:  
B. Had Cindy been


4. She ....sleeping for an hour
A. hadn't be
B. is hadn't
C. hadn't is
D. hadn't been
E. hadn't are

Jawaban:  
D. hadn't been


5. Paul ....for you since 9 o'clock
A. had been waiting
B. had been waited
C. had be waiting
D. had be waited
E. had is waiting

Jawaban:  
A. had been waiting


6. .... standing here for long time?
A. Had been you
B. Had you be
C. Had be you
D. Had you are
E. Had you been

Jawaban:  
E. Had you been


7. He hadn't been ....the problem for long time
A. discussed
B. discussing
C. to discuss
D. to discussing
E. discusses

Jawaban:  
B. discussing


8. He …(stand) in front of the door for thirthy minutes before it was opened.
A. Had stand
B. Had standing
C. Had been standing
D. Has standing

Jawaban:
C. Had been standing


9. My nephew was sick since he … outside in bad weather all day.
A. Has been playing
B. Had been playing
C. Had been doing
D. Has been doing

Jawaban:  
A. Has been playing


10. His skin became darker because he … something under the scorching sun without sunscreen.
A. Had been doing
B. Has been doing
C. Has been playing
D. Had been playing

Jawaban:  
A. Had been doing


11. When you … the room, we … the matter of our wages for 10 minutes.
A. Had been getting rid toxic household items of
B. Had been getting rid of toxic household items
C. Entered, had been discussing
D. Had been entering, discussed

Jawaban:  
C. Entered, had been discussing


12. By the time I asked, my home assistant …
A. Entered, had been discussing
B. Had been entering, discussed
C. Had been getting rid toxic household items of
D. Had been getting rid of toxic household items

Jawaban:
D. Had been getting rid of toxic household items


13. The senior engineer … the project for a year before he resigned.
A. Has been trying
B. Had been trying
C. Had been being managed
D. Had been managing 

Jawaban:
D. Had been managing


14. My wife become so fat because she …. (overeat).
A. Had overeat
B. Has overeat
C. Had been overeating
D. Has been overeating

Jawaban:
C. Had been overeating


15. We were sitting and calling jack who … (travel) across Europe.
A. Had been traveling
B. Has been traveling
C. Had been travel
D. Has been traveled

Jawaban:
A. Had been traveling


16. My father … (teach) at the Oxford University for more than ten years before he left for Yogjakarta.
A. Had been teach
B. Has been teach
C. Had teaching
D. Had been teaching

Jawaban:
D. Had been teaching


17. She would never come to see you since at the time she …. (date) with me all ningt.
A. Has dating
B. Had dating
C. Had been dating
D. Has been date

Jawaban:
C. Had been dating