Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

30 Pertanyaan Adjective dan Jawaban

Soal Pilgan Materi Adjective

16. Those students are...
A. Friendly
B. Chilly
C. Fashionable
D. Intelligent

Jawaban:
D. Intelligent


17. The village library is...
A. Useful
B. Brown
C. Fashionable
D. Intelligent

Jawaban:
A. Useful


18. My father has a...horse.
A. Useful
B. Brown
C. Fashionable
D. Intelligent

Jawaban:
B. Brown


19. He doesn’t seem... in your offer.
A. Interested
B. Interesting
C. Exciting
D. Excited

Jawaban:
A. Interested


20. The musician played an expensive violin.
A. The musician
B. Played
C. Expensive
D. Violin.

Jawaban:
C. Expensive


21. My friends invited me to a fancy party.
A. My friends
B. Invited
C. Fancy
D. Party

Jawaban:
C. Fancy


22. The furry cat made the boy sneeze.
A. Furry
B. Cat
C. Made
D. Sneeze

Jawaban:
A. Furry


23. The hungry man lived under the bridge.
A. Hungry
B. Lived
C. Under
D. Bridge

Jawaban:
A. Hungry


24. He was afraid to talk to his teacher.
A. Afraid
B. Talk
C. Teacher
D. Was

Jawaban:
A. Afraid


25. The perfume in the room is fragrant.
A. Perfume
B. Room
C. is
D. Fragrant

Jawaban:
D. Fragrant


26. The shiny window caught people’s attention.
A. Shiny
B. Window
C. Caught people’s
D. Attention

Jawaban:
A. Shiny


27. The mathematics was very difficult.
A. Mathematics
B. Was
C. Very
D. Difficult

Jawaban:
D. Difficult


28. I didn’t want to play on the wet ground.
A. Didn’t
B. Want
C. Play
D. Wet

Jawaban:
D. Wet


29. My aunt who lives in England is elderly.
A. Aunt
B. Who
C. Lives
D. Elderly

Jawaban:
D. Elderly


30. The chicken soup is very...
A. Tasty
B. Delicious
C. Fun
D. Poor

Jawaban:
A. Tasty