Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

42 Pertanyaan Countable Noun Beserta Jawaban

Soal Pilgan Materi Countable Noun

15. How many … can we eat per week?
A. Eggs
B. Egg
C. Eggs/egg
D. Egges

Jawaban:  
A. Eggs


16. There are a couple of … with antlers.
A. Deers
B. Deer
C. Deeres
D. Deered

Jawaban:  
B. Deer


17. There is ... water on the floor
A. some
B. any
C. many
D. a few

Jawaban:  
A. Some


18. Do you have ... food?
A. some
B. any
C. many
D. a few

Jawaban:  
B. Any


19. ... people come to my party .
A. some
B. any
C. many
D. a few

Jawaban:  
C. Many


20. There is ... men in the bus.
A. some
B. any
C. many
D. a few

Jawaban:  
D. A few


21. There are ... students here.
A. some
B. any
C. many
D. fewer

Jawaban:  
A. Some


22. How many ... for breakfast ?
A. two sandwiches
B. animals
C. eggs
D. games

Jawaban:  
C. Eggs


23. I collected ... dolls
A. some
B. any
C. many
D. fewer

Jawaban:  
C. Many


24. He pays me ... money than I thought
A. some
B. any
C. many
D. fewer

Jawaban:  
D. Fewer


25. Which of these following sentences is wrong?
A. I have so much apples to share.
B. There are several mugs left inside our living room.
C. We bought three rods and two balls at a sport center yesterday.
D. A pin is needed to clip our documents.

Jawaban:  
A. I have so much apples to share.


26. How many ... do you have ?
A. toys
B. sisters
C. motorcycle
D. car

Jawaban:  
A. Toys


27. I have two ..., their name is Clara and Sinta
A. toys
B. sisters
C. motorcycle
D. car

Jawaban:  
B. Sisters


28. I’ve got problem with the ...
A. toys
B. sisters
C. motorcycle
D. car

Jawaban:  
C. Motorcycle