Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

30 Pertanyaan Interrogative Pronoun Beserta Jawaban

Soal Pilgan Materi Interrogative Pronoun

11. Rainbow has many colors, … color do you like?
A. Which
B. Whose
C. Who
D. What

Jawaban:  
D. What


12. There are many place here, … the post office take place?
A. Which
B. Where
C. Who
D. What

Jawaban:  
B. Where


13. My name is Rara, … your name?
A. What
B. How
C. Who
D. Where

Jawaban:  
A. What

14. ... moved my stuff?
A. Who
B. What
C. Whoever
D. What's

Jawaban:  
A. Who


15. ... is that man?
A. Who
B. What
C. Whoever
D. What's

Jawaban:  
A. Who


16. .... heard of grilled ice cream?
A. Who
B. What
C. Whoever
D. What's

Jawaban:  
C. Whoever


17. ....should I do?
A. Who
B. What
C. Whoever
D. What's

Jawaban:  
B. What


18. .... on your mind?
A. Who
B. What
C. Whoever
D. What's

Jawaban:  
D. What's


19. .... made him scream like that?
A. Whatever
B. What
C. Whoever
D. What's

Jawaban:  
A. Whatever


20. .... is better for my PC?
A. Whatever
B. Which
C. Whoever
D. What's

Jawaban:  
B. Which