Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

32 Pertanyaan Noun Phrase dan Jawaban

Soal Pilgan Materi Noun Phrase

17. They will hate to do such a homework
A. They will hate
B. To do such
C. To do such a homework
D. A homework

Jawaban: 
C. To do such a homework


18. She dislikes having to cut her hair
A. She dislikes
B. Having to
C. To cut her hair
D. Her hair

Jawaban: 
C. To cut her hair


19. A rare ring (silver) ...
A. A rare silver ring
B. A beautiful young lady
C. A good-looking young lady
D. A wonderful classic house

Jawaban: 
A. A rare silver ring


20. A young lady (beautiful)....
A. A rare silver ring
B. A beautiful young lady
C. A good-looking young lady
D. A wonderful classic house

Jawaban: 
B. A beautiful young lady


21. A good-looking lady (young) ...
A. A rare silver ring
B. A beautiful young lady
C. A good-looking young lady
D. A wonderful classic house

Jawaban: 
C. A good-looking young lady


22. An ugly shirt (green)...
A. An unusual cold bath
B. An ugly green shirt
C. A new big black car
D. A big silver metal box

Jawaban: 
B. An ugly green shirt


23. A classic house (wonderful)....
A. A rare silver ring
B. A beautiful young lady
C. A good-looking young lady
D. A wonderful classic house

Jawaban: 
D. A wonderful classic house


24. A brown jacket (leather) ....
A. A leather brown jacket
B. A new Indian song
C. Curly blonde hair
D. A gloomy cloudy day

Jawaban: 
A. A leather brown jacket


25. An Indian song (new)....
A. A leather brown jacket
B. A new Indian song
C. Curly blonde hair
D. A gloomy cloudy day

Jawaban: 
B. A new Indian song


26. Curly hair (blonde)....
A. A leather brown jacket
B. A new Indian song
C. Curly blonde hair
D. A gloomy cloudy day

Jawaban: 
C. Curly blonde hair


27. A cloudy day (gloomy)....
A. A leather brown jacket
B. A new Indian song
C. Curly blonde hair
D. A gloomy cloudy day

Jawaban: 
D. A gloomy cloudy day


28. A cold bath (unusual)....
A. An unusual cold bath
B. An ugly green shirt
C. A new big black car
D. A big silver metal box

Jawaban: 
A. An unusual cold bath


29. A black car (new/big)....
A. An unusual cold bath
B. An ugly green shirt
C. A new big black car
D. A big silver metal box

Jawaban: 
C. A new big black car


30. A big box (metal/silver)....
A. An unusual cold bath
B. An ugly green shirt
C. A new big black car
D. A big silver metal box

Jawaban: 
D. A big silver metal box


31. A round face (chubby)....
A. A chubby round face
B. A long narrow avenue
C. A small thin grey cat
D. A new modern big town

Jawaban: 
A. A chubby round face


32. A narrow avenue (long)....
A. A chubby round face
B. A long narrow avenue
C. A small thin grey cat
D. A new modern big town

Jawaban: 
B. A long narrow avenue