Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

38 Pertanyaan Past Future Continuous Tense Beserta Jawaban

Soal Pilgan Materi Past Future Continuous Tense

14. My daughter would …TV at eight o’clock last night.
A. Be watch
B. Be watching
C. Watching
D. Been watching

Jawaban:  
B. Be watching


15. She had a feeling that the show …taking place smoothly at 7 p.m last week.
A. Will be have
B. Will be
C. Wouldn’t
D. Wouldn’t be

Jawaban:  
D. Wouldn’t be


16. My father thought the wind …hard by this time yesterday.
A. Would be blowing
B. Would blowing
C. Would been blowed
D. Would be blow

Jawaban:  
A. Would be blowing


17. I would … English with my classmates at 2 p.m. last Friday.
A. Discussing
B. Discuss
C. Be discuss
D. Be discussing

Jawaban: 
D. Be discussing
 

18. They … taking an English exam at 10 a.m. yesterday.
A. Would be
B. Would been
C. Would
D. Will

Jawaban:  
A. Would be


19. We … a football game at 11 p.m. last night.
A. Would be watching
B. Would been watch
C. Would be watch
D. Would be watch

Jawaban:  
A. Would be watching


20. This time last year, she would …Economics at the University of Toronto.
A. Studied
B. Been studying
C. Study
D. Be studying

Jawaban:  
D. Be studying


21. Oscar ... anywhere when you visited him on Sunday
A. wouldn't be going
B. wouldn't be gone
C. wouldn't been going
D. wouldn't be go
E. wouldn't been gone

Jawaban:  
A. Wouldn't be going


22. If I phoned him at 10 o'clock last night, ... soundly?
A. would he be sleeping
B. would be he sleeping
C. would he is sleeping
D. would is he sleeping
E. would he be slept

Jawaban:  
A. Would he be sleeping


23. If she called you at 8 o'clock last Monday, ... in your office?
A. would be you working
B. would you be worked
C. would you been work
D. would you be working
E. would you are working

Jawaban:  
D. Would you be working


24. My father ... preparing for his vacation
A. is would
B. would is
C. would be
D. would to be
E. would been

Jawaban:  
C. Would be


25. He ... about swimming when you came to the swimming pool
A. would learning
B. would have learning
C. would been learning
D. would be learned
E. would be learning

Jawaban: 
E. Would be learning
 

26. ... some delicious foods when my father came to his hous
A. would be playing
B. would not be watching
C. Would mother be cooking
D. would not be studying

Jawaban:  
C. Would mother be cooking