Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

49 Pertanyaan Polite Request Beserta Jawaban

Soal Pilgan Materi Polite Request

18. Informal polite request: … please close the door?
A. Will you please
B. Would you please
C. Will you help
D. Will you helping

Jawaban:  
A. Will you please


19.
A: Would you like to come to my house this afternoon?
B: … (negative answer)
A. of course
B. I’d like to, but I can’t
C. Sorry
D. Sure

Jawaban:  
B. I’d like to, but I can’t


20.
A: Might I ask you some question about your health?
B: … (positive answer)
A. Sorry
B. Sure
C. I’d like to, but I can’t
D. of course

Jawaban: 
B. Sure 


21. Do you mind ... the window please?
A. To close
B. Closing
C. Closed
D. Closes

Jawaban:  
B. Closing


22. Would you mind...me with these boxes?
A. Help
B. Helping
C. if helping
D. Helped

Jawaban:  
B. Helping


23. ... I use your computer to print and scan?
A. Could
B. Would
C. Set up
D. To set up

Jawaban:  
A. Could


24. ... you like to see my handicraft?
A. Could
B. Would
C. Set up
D. To set up

Jawaban: 
B. Would 


25. ... you mind filling out this form?
A. Could
B. Would
C. Set up
D. To set up

Jawaban:  
B. Would


26. ... I borrow your book?
A. Could
B. Would
C. Can
D. Will 

Jawaban: 
A. Could


27. ... I leave class early today?
A. Could
B. Would
C. Set up
D. To set up

Jawaban: 
A. Could 


28. ... I borrow your ruler for a moment?
A. Could
B. Would
C. Can
D. Will

Jawaban:  
C. Can


29. ... you please open the window?
A. Could
B. Would
C. Can
D. Will

Jawaban:  
D. Will


30. ... I use your telephone for a moment?
A. Could
B. Would
C. Can
D. Will

Jawaban: 
A. Could 


31. Can you bring me a cup of coffe?
A. Could
B. Would
C. Can
D. Will

Jawaban:  
C. Can


32. Can you lend me your dress?
A. Could
B. Would
C. Can
D. Will

Jawaban:  
C. Can


33. Can you help me please?
A. Could
B. Would
C. Can
D. Will

Jawaban:  
C. Can