Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

30 Pertanyaan Possessive Adjective dan Jawaban

Soal Pilgan Materi Possessive Adjective

16. Elene never buy new dress...beautiful dresses are given by her cousins.
A. Its
B. My
C. Her
D. Their

Jawaban:
C. Her


17. They went to an amusement park with …family and friends. That was a great holiday for them.
A. Its
B. My
C. Her
D. Their

Jawaban:
D. Their


18. My brother likes playing guitar...likes listening to music.
A. Its
B. My
C. Her
D. Their

Jawaban:
B. My


19. Qiqi and Qiqo are Arabian...family are from England.
A. Its
B. My
C. Her
D. Their

Jawaban:
D. Their


20. Where is (I)….book?
A. My
B. Our
C. Her
D. Their

Jawaban:
A. My


21. Here is (we)...teacher.
A. My
B. Our
C. Her
D. Their

Jawaban:
B. Our


22. She goes to school with (she)…brother.
A. My
B. Our
C. Her
D. Their

Jawaban:
C. Her


23. (They)…father works in a car factory.
A. My
B. Our
C. Her
D. Their

Jawaban:
D. Their


24. (You)…laptop is very expensive.
A. Your
B. His
C. My
D. Its

Jawaban:
A. Your


25. (He)…favorite hobby is tennis.
A. Your
B. His
C. My
D. Its

Jawaban:
B. His


26. (I)….husband and I want to go to Paris.
A. Your
B. His
C. My
D. Its 

Jawaban:
C. My


27. We want to see (it)….historical monuments.
A. Your
B. His
C. My
D. Its

Jawaban:
D. Its


28. Leila likes (she)…dog !
A. Her
B. Its
C. My
D. Its

Jawaban:
A. Her


29. (It)…name is Bobby.
A. Her
B. Its
C. My
D. Its

Jawaban:
B. Its


30. Dr. John and the team are committed to delivering the highest quality product to … clients.
A. Our
B. His
C. Their
D. Its

Jawaban:
C. Their