Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

52 Pertanyaan Tentang Adjective dan Jawaban

Soal (Essay) Materi Adjective

19. Is Beautiful a adjective?

Jawaban:
Beautiful is an adjective - Word Type.


20. Is color an adjective?

Jawaban:
Colors made up of two or more words are always invariable. * We tend to think of colors as adjectives, but in both French and English, they can also be nouns.


21. What are the adjective words?

Jawaban:
Adjectives are words that describe the qualities or states of being of nouns: enormous, doglike, silly, yellow, fun, fast. They can also describe the quantity of nouns: many, few, millions, eleven.


22. Is adjective a great?

Jawaban:
Adjective, great·er, great·est.
unusually or comparatively large in size or dimensions: A great fire destroyed nearly half the city.


23. How do you list adjectives?

Jawaban:
The rule is that multiple adjectives are always ranked accordingly: opinion, size, age, shape, colour, origin, material, purpose


24. Is hot an adjective?

Jawaban:
Hot is an ( adjective / adverb ).


25. Is run an adjective?

Jawaban:
Run (verb) run (noun) run–down (adjective) ... running (noun)


26. Is play an adjective?

Jawaban:
Play (verb) ... played–out (adjective) playing card (noun) playing field (noun)


26. Are adjectives describing words?

Jawaban:
Adjectives are words that describe nouns (or pronouns). "Old," "green," and "cheerful" are examples of adjectives. (It might be useful to think as adjectives as "describing words.")


28. Is Fishy a noun or adjective?

Jawaban:
Adjective, fish·i·er, fish·i·est.
like a fish in shape, smell, taste, or the like.


29. Is silly an adjective?

Jawaban:
Adjective I hope I didn't make any silly mistakes. The idea does seem a bit silly. That's the silliest thing I've ever heard.


30. Is quickly an adjective?

Jawaban:
Strictly speaking, fast is an adjective while quickly is an adverb. Fast refers to speed, and quickly refers to time.


31. Is kind a adjective?

Jawaban:
Adjective, kind·er, kind·est.
of a good or benevolent nature or disposition, as a person: a kind and loving person.


32. Is the word love an adjective?

Jawaban:
Love is not an adjective
Adjectives by nature define and describe; they give character and description to another word. But love does more than this.


33. Is actor a adjective?

Jawaban:
Having the power or quality of acting; causing change; communicating action or motion; acting;—opposed to passive, that receives. Quick in physical movement; of an agile and vigorous body; nimble.


34. Is Fresh an adjective?

Jawaban:
Fresh (adjective) fresh (adverb) fresher (noun) fresh–faced (adjective)


35. Is rainy an adjective?

Jawaban:
Adjective, rain·i·er, rain·i·est.
characterized by rain: rainy weather; a rainy region. wet with rain: rainy streets. bringing rain: rainy clouds.


36. Is walk a noun verb or adjective?

Jawaban:
Walk (verb) walk (noun) walk–in (adjective)


37. Is wide an adjective?

Jawaban:
Adjective, wid·er, wid·est.
having considerable or great extent from side to side; broad: a wide boulevard.