Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

16 Pertanyaan Tentang Noun Phrase dan Jawaban

Soal (Essay) Materi Noun Phrase

9. What is the function of noun phrase?

Jawaban:
As is the case with nouns, a noun phrase may act as a subject, the object of a verb or verbal, a subject complement or object complement, or the object of a preposition, as in the following examples: Subject. Small children often insist that they can do things by themselves.


10. Can a sentence have two noun phrases?

Jawaban:
We can put two noun phrases (np) together to refer to the same person or thing. This is called apposition: I report to [NP1]Frank Stein, [NP2]Vice-president of marketing, with whom I meet weekly.


11. How do you identify a noun phrase in a sentence?

Jawaban:
Recognize a noun phrase when you find one.
You can find the noun dog in a sentence, for example, but you do not know which canine the writer means until you consider the entire noun phrase: that dog, Aunt Audrey's dog, the dog on the sofa, the neighbor's dog that chases our cat, the dog digging in the new flower bed.


12. What is the difference between noun and noun phrase?

Jawaban:
A compound sentence is made up of two or more independent clauses. Example: "We wanted to make cookies but we didn't have any sugar." A noun phrase is a group of words based on a noun or a pronoun that functions as a unit as the subject of a sentence or a clause and as the object of a verb or a preposition


13. What is a noun phrase for kids?

Jawaban:
A noun phrase includes one noun as well as words that describe it, for example: the black dog. In the classroom, children might be asked to look at noun phrases and turn them into expanded noun phrases, for example changing 'the black dog' to 'the big, furry black dog'.


14. How do you form a noun phrase?

Jawaban:
Noun phrases in English grammar are phrases in which a noun functions as the head of the phrase. A noun phrase consists of a noun including a pronoun plus any determiners, modifiers, and complements. Noun phrases perform nominal grammatical functions. Noun phrase is a grammatical form


15. What are the functions of noun phrase in a sentence?

Jawaban:
Noun phrases often function as verb subjects and objects, as predicative expressions and as the complements of prepositions. Noun phrases can be embedded inside each other; for instance, the noun phrase some of his constituents contains the shorter noun phrase his constituents.


16. Apa definisi dari noun phrase?

Jawaban:
Merupakan sebuah frasa yang merupakan hasil penggabungan kata benda (noun), kata ganti benda (pronoun), atau number. Frasa ini digunakan ketika sebuah kata benda dirasa kurang spesifik dalam menggambarkan sebuah kata benda. Frasa ini dapat dibedakan menjadi basic dan complex noun phrase