Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

43 Quiz Adverbs of Manner Beserta Jawaban

Soal PG Materi Adverbs of Manner

30. They make the snowball ...
A. easily
B. happily
C. creatively
D. greedily

Jawaban:
B. Happily


31. My friends and I ... designed the classroom.
A. easily
B. happily
C. creatively
D. greedily

Jawaban:
C. Creatively


32. My dog ate the meat ...
A. easily
B. happily
C. creatively
D. greedily

Jawaban:
D. Greedily


33. He ... gave the beggar his money.
A. generously
B. patiently
C. well.
D. greedily 

Jawaban:
A. Generously


34. My brother runs so ....
A. calmly
B. carefully
C. fluently
D. fast

Jawaban:
D. Fast


35. Bobi ran ... and won the race.
A. quickly
B. suddenly
C. slowly
D. beautifully

Jawaban:
A. Quickly


36. My friend ... came to my house without letting me know first.
A. quickly
B. suddenly
C. slowly
D. beautifully

Jawaban:
3. B. Suddenly


37. Putra waits his friends ...
A. generously
B. patiently
C. well.
D. greedily

Jawaban:
B. Patiently


38. Although my brother is still 4 years old, he can ride his bicycle ...
A. generously
B. patiently
C. well.
D. greedily

Jawaban:
C. Well.


39. He ate the chocolate cake ....
A. greedily
B. softly
C. loudly
D. well

Jawaban:
A. Greedily


40. She spoke ...
A. greedily
B. softly
C. loudly
D. well

Jawaban:
B. Softly


41. Lania coughed ... to attract her attention
A. greedily
B. softly
C. loudly
D. well

Jawaban:
C. Loudly


42. He swims ...
A. greedily
B. softly
C. loudly
D. well

Jawaban:
D. Well


43. The rain fell…..and we all got very wet.
A. Quickly
B. Cruelly
C. Heavily
D. Carefully

Jawaban:
C. Heavily