Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

49 Quiz Polite Request Beserta Jawaban

Soal PG Materi Polite Request

34. ... you tell me about physics?
A. Could
B. Would
C. Can
D. Will

Jawaban:  
A. Could


35. ... you send me his number via WhatsApp?
A. Could
B. Would
C. Can
D. Will

Jawaban:  
C. Can


36. ... you give me a glass of juice?
A. Could
B. Would
C. Can
D. Will

Jawaban:  
C. Can


37. ... you like to come to my home tomorrow?
A. Could
B. Would
C. Can
D. Will

Jawaban:  
B. Would


38. ... I borrows a pen, please?
A. Will
B. Could
C. Would
D. Can

Jawaban:  
B. Could


39. Could you please … the dinner tables?
A. Set up
B. To set up
C. Could
D. Would

Jawaban:  
A. Set up


40. Akbar : “ I’ve forgotten my wallet.
Komar : ”Don’t worry. I .... lend you some money if you like.
A. Could
B. Will
C. Would
D. Can

Jawaban:  
A. Could


41. Can you … me a hundred dollar until tomorrow?
A. Borrow
B. Lend
C. Tell
D. Told

Jawaban:  
B. Lend


42. ... you accept my apology?
A. Could
B. Would
C. Can
D. Will

Jawaban:  
D. Will


43. ... you please answer the phone?
A. Could
B. Would
C. Can
D. Will

Jawaban:  
C. Can


44. ... I borrows a pen, please?
A. Will
B. Could
C. Would
D. Help

Jawaban:  
B. Could


45. Akbar : “ I’ve forgotten my wallet.
Komar : ”Don’t worry. I ... lend you some money if you like.
A. Could
B. Will
C. Would
D. Help

Jawaban:  
B. Could


46. ... you like to come to the cinema tonight?
A. Could
B. Can
C. Would
D. Help

Jawaban:  
C. Would


47. Do you mind ... the window please?
A. to close
B. closing
C. closed
D. help

Jawaban:  
B. Closing


48. Would you mind...me with these boxes?
A. Help
B. Helping
C. if helping
D. Would

Jawaban:  
B. Helping


49. ... you turn the volume down, please?
A. Could
B. Would
C. Set up
D. To set up

Jawaban: 
A. Could