Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

40 Quiz Present Perfect Continuous Tense Beserta Jawaban

Soal PG Materi Present Perfect Continuous Tense

28. How long … properly in the gym?
A. has he been working out
B. have he been working out
C. has been working
D. have been working

Jawaban:
A. Has he been working out


29. She … with the research team since January.
A. has been working
B. have been working
C. Has she been waiting
D. Does she has been waiting

Jawaban:
A. Has been working


30. The old women study Grammar
A. The old women has been studying Grammar
B. The old women have been studying Grammar
C. Have been swimming
D. Have been swiming

Jawaban:
B. The old women have been studying Grammar


31. They .... talking for the last hour
A. Have been
B. Has been
C. Had been
D. Will be

Jawaban:
A. Have been


32. John …… (sleep) since 3 hours ago
A. Have sleeping
B. Have been sleep
C. Has been sleep
D. Has been sleeping

Jawaban:
D. Has been sleeping


33. She … (learn) the material since one hour ago in the classroom.
A. Had been learning
B. Have been learning
C. Have learning
D. Has been learning

Jawaban:
D. Has been learning


34. The construction labors are thirsty since they…(remove) the scaffoldings.
A. Have been removing
B. Had removing
C. Has been removing
D. Had been removing

Jawaban:
A. Have been removing


35 ... have been living in Jakarta since 2020
A. My friends
B. My friend
C. The Boy
D. The Children

Jawaban:
A. My friends


36 ... have been watching TV for two hours
A. The Boy
B. The Children
C. Have been swimming
D. Have been swiming

Jawaban:
B. The Children


37. All of my friends ... in the lake
A. Have been swimming
B. Have been swiming
C. The Scientist has been mixing the formula
D. The Scientist has been mixxing the formula

Jawaban:
A. Have been swimming


38. The Scientist mixes the formula
A. The Scientist has been mixing the formula
B. The Scientist has been mixxing the formula
C. My friend and I has been doing a great job
D. My friend and I have been doing a great job

Jawaban:
A. The Scientist has been mixing the formula


39. My friend and I do a great job
A. My friend and I has been doing a great job
B. My friend and I have been doing a great job
C. He has been sleeping
D. He has been sleepping

Jawaban:
B. My friend and I have been doing a great job


40. I …(teach) you all for 1 years, but there is no great and satisfied development.
A. Has been teaching
B. Have walking
C. Had been teaching
D. Have been teaching

Jawaban:
D. Have been teaching