Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

45 Quiz Reflexive Pronoun Beserta Jawaban

Soal PG Materi Reflexive Pronoun

31. Jane is going to finish our homework...
A. myself
B. yourself
C. himself
D. herself

Jawaban:  
D. Herself


32. I cook the food ...
A. myself
B. yourself
C. himself
D. herself

Jawaban:  
A. Myself


33. You have to come ... to my house
A. myself
B. yourself
C. himself
D. herself

Jawaban:  
B. Yourself


34. He solved that problem...
A. yourself
B. myself
C. himself
D. herself 

Jawaban:  
C. Himself


35. Iam going to but ..... a doll
A. Ourselves
B. Myself
C. Himself
D. Herself

Jawaban:  
B. Myself


36. “Don’t harm … !” Wenny shouted to him.
A. Themselves
B. Yourselves
C. Himself
D. Yourself

Jawaban:  
D. Yourself


37. I think we need to allow … to grow stronger.
A. Yourselves
B. Ourself
C. Themselves
D. Ourselves

Jawaban: 
D. Ourselves
 

38. Brian, don’t blame...for the accident. It wasn’t your fault. You did everything you could to avoid it.
A. herself
B. himself
C. myself
D. yourself

Jawaban:  
D. Yourself


39. I couldn’t believe my good luck! I had to pinch...to make sure I wasn’t dreaming.
A. myself
B. itself
C. theirselves
D. herself

Jawaban:  
A. Myself


40. A newborn puppy can’t take care of...
A. myself
B. itself
C. theirselves
D. herself

Jawaban:  
B. Itself


41. I know Nicole and Paul have had some bad luck, but it’s time for them to stop feeling sorry for...and get on with their lives.
A. myself
B. itself
C. theirselves
D. herself

Jawaban:  
C. Theirselves


42. Jane and I ran into someone she knew. I’d never met this person before. I waited for Jane to introduce me, but she forgot her manners. I finally introduced....to Jane’s friend.
A. myself
B. itself
C. theirselves
D. myself

Jawaban:  
D. Myself


43. I belive you can do it ...
A. yourself
B. myself
C. himself
D. herself

Jawaban:  
A. Yourself


44. I ...will speak to him
A. yourself
B. myself
C. himself
D. herself

Jawaban:  
B. Myself


45. Sara is self-employed. She doesn’t have a boss. She works for....
A. herself
B. himself
C. yourself
D. myself

Jawaban:  
A. Herself