Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

31 Soal Indefinite Pronoun Beserta Jawaban

Soal Pilihan Ganda Indefinite Pronoun dan Jawaban


1 ... comes to William's party because nobody like him.
A. Someone
B. Anybody
C. Nobody
D. Everyone

Jawaban:  
C. Nobody


2. I believe I heard something in that room but when I check it there's ... inside.
A. Nothing
B. Ones
C. Everything
D. Something

Jawaban:  
A. Nothing


3. Somebody breached into my house last night. ... footprints are all over my house.
A. Was
B. Were
C. His
D. Are

Jawaban:   
C. His
  

4. Everybody wants to be with ... herown family.
A. is
B. Are
C. Her
D. Were

Jawaban: 
C. Her


5. Somebody breached into my house last night. ... footprints are all over my house.
A. Their
B. His or her
C. Want
D. Wants

Jawaban:   
A. Their  


6. Everybody wants to be with ... own family.
A. Their
B. His or her
C. Want
D. Wants

Jawaban:   
A. Their  


7. What do … need to know before renting a car?
A. Everyone
B. Ones
C. Everything
D. Something

Jawaban:   
B. Ones  


8. You can’t buy … with money.
A. Everything
B. Something
C. Everyone
D. Ones

Jawaban:  
A. Everything


9. … is known about all the oceans.
A. Little
B. Few
C. Everyone
D. Ones

Jawaban:   
A. Little  


10. … may be allowed to access the content at this time.
A. Everyone
B. Ones
C. Few
D. Little

Jawaban:   
C. Few
  

11. Somebody left … socks in the washing machine.
A. Their
B. His or her
C. Want
D. Wants

Jawaban:  
B. His or her

Soal Pilgan Indefinite Pronoun Lengkap Jawaban


12. ... tell me that there is a landslide ahead.
A. Someone
B. Anybody
C. Anyone
D. Everyone

Jawaban:  
A. Someone


13. I'm sorry I have to go, My mom says ... is waiting for me in front of my house.
A. Someone
B. Anybody
C. Anyone
D. Somebody

Jawaban:  
D. Somebody


14. ... in the room agrees to make a charity program next month.
A. Someone
B. Anybody
C. Anyone
D. Everyone

Jawaban:  
D. Everyone


15. ... will be amazed when he sees the beauty of Mount Fuji.
A. Someone
B. Anybody
C. Anyone
D. Everyone

Jawaban:  
C. Anyone


16. ... wants to be bullied. So be nice to everyone.
A. Nobody
B. Anybody
C. Anyone
D. Everyone

Jawaban:  
A. Nobody


17. When I stayed outside last night I saw ... flew over my head.
A. Everyone
B. Ones
C. Everything
D. Something

Jawaban:  
D. Something


18. You don't have to worry about your problem. ... will be alright.
a. Everyone
b. Ones
c. Everything
d. Something

Jawaban:  
C. Everything


19. ... at the concert went crazy when their favorite band sang their best song last night.
A. Someone
B. Anyone
C. Everybody
D. Everyone

Jawaban:  
C. Everybody


20. We need ... that sharp to cut the wire and free the deer.
A. Anything
B. Something
C. Everyone
D. Ones

Jawaban: 
A. Anything


21. Does ... can hear my voice? Please open the door and let me in.
A. Someone
B. Anybody
C. Anyone
D. Somebody

Jawaban:  
B. Anybody

Pertanyaan Indefinite Pronoun & Kunci Jawaban


22. Nobody … to be unwealthy and unfamous.
A. Want
B. Wants
C. Their
D. His or her

Jawaban:  
B. Wants


23. Many … significantly damaged after a fire broke out.
A. Was
B. Were
C. is
D. Are

Jawaban:  
B. Were


24. Much … in your favorite drinks.
A. is
B. Are
C. Was
D. Were

Jawaban:  
A. Is


25. Neither … been selected to be included in the publication.
A. Have
B. Has
C. Taste
D. Tastes

Jawaban:  
B. Has


26. Some … lychees before buying them.
A. Taste
B. Tastes
C. Have
D. Has 

Jawaban:  
A. Taste


27. Rangga gave that book to…. and never got it back.
A. Someone
B. Anyone
C. Anybody
D. Everyone

Jawaban:  
A. Someone


28. …can play the game as long as they follow the rules.
A. Someone
B. Anyone
C. Anybody
D. Everyone

Jawaban:  
B. Anyone


29. Does …. have a clue where my mother went?
A. Someone
B. Anybody
C. Anyone
D. Everyone

Jawaban:  
B. Anybody


30. …. came to my house, so I went to Ria’s house.
A. Someone
B. Anybody
C. Nobody
D. Everyone

Jawaban:  
C. No body


31. …. had a great time at Party.
A. Someone
B. Anybody
C. Nobody
D. Everyone

Jawaban:  
D. Everyone