Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

30 Soal Adjective Beserta Jawaban

Soal Pilihan Ganda Adjective dan Jawaban

1. My mom’s spaghetti is...
A. Tasty
B. Delicious
C. Fun
D. Poor

Jawaban:
B. Delicious


2. The birthday party is...
A. Tasty
B. Delicious
C. Fun
D. Poor

Jawaban:
C. Fun


3. The... children has no place to sleep.
A. Tasty
B. Delicious
C. Fun
D. Poor

Jawaban:
D. Poor


4. My shoes are...
A. Soft
B. Smelly
C. Energizing
D. Dramatic

Jawaban:
A. Soft  


5. The news of her death... us.
A. Stunning
B. Stunned
C. Stunded
D. Stundeses

Jawaban:
B. Stunned


6. My sister’s body mist is...
A. Soft
B. Smelly
C. Energizing
D. Dramatic

Jawaban:
B. Smelly


7. Andi Rianto’s music is ...
A. Soft
B. Smelly
C. Energizing
D. Dramatic

Jawaban:
C. Energizing  


8. The theatre show is ...
A. Soft
B. Smelly
C. Energizing
D. Dramatic

Jawaban:
D. Dramatic  


9. Their home is very ...
A. Comfortable
B. Large
C. Noisy
D. Fast

Jawaban:
A. Comfortable  


10. Our school is...
A. Comfortable
B. Large
C. Noisy
D. Fast

Jawaban:
B. Large

Soal Pilgan Adjective Lengkap Jawaban


11. The wedding party was...
A. Comfortable
B. Large
C. Noisy
D. Fast

Jawaban:
C. Noisy


12. Harry’s motorcycle is...
A. Comfortable
B. Large
C. Noisy
D. Fast

Jawaban:
D. Fast


13. Our neighbour has a ...
A. Friendly
B. Chilly
C. Fashionable
D. Intelligent

Jawaban:
A. Friendly


14. The weather is ...
A. Friendly
B. Chilly
C. Fashionable
D. Intelligent

Jawaban:
B. Chilly


15. My new dresses are...
A. Friendly
B. Chilly
C. Fashionable
D. Intelligent

Jawaban:
C. Fashionable


16. Those students are...
A. Friendly
B. Chilly
C. Fashionable
D. Intelligent

Jawaban:
D. Intelligent


17. The village library is...
A. Useful
B. Brown
C. Fashionable
D. Intelligent

Jawaban:
A. Useful


18. My father has a...horse.
A. Useful
B. Brown
C. Fashionable
D. Intelligent

Jawaban:
B. Brown


19. He doesn’t seem... in your offer.
A. Interested
B. Interesting
C. Exciting
D. Excited

Jawaban:
A. Interested

Pertanyaan Adjective & Kunci Jawaban


20. The musician played an expensive violin.
A. The musician
B. Played
C. Expensive
D. Violin.

Jawaban:
C. Expensive


21. My friends invited me to a fancy party.
A. My friends
B. Invited
C. Fancy
D. Party

Jawaban:
C. Fancy


22. The furry cat made the boy sneeze.
A. Furry
B. Cat
C. Made
D. Sneeze

Jawaban:
A. Furry


23. The hungry man lived under the bridge.
A. Hungry
B. Lived
C. Under
D. Bridge

Jawaban:
A. Hungry


24. He was afraid to talk to his teacher.
A. Afraid
B. Talk
C. Teacher
D. Was

Jawaban:
A. Afraid


25. The perfume in the room is fragrant.
A. Perfume
B. Room
C. is
D. Fragrant

Jawaban:
D. Fragrant


26. The shiny window caught people’s attention.
A. Shiny
B. Window
C. Caught people’s
D. Attention

Jawaban:
A. Shiny


27. The mathematics was very difficult.
A. Mathematics
B. Was
C. Very
D. Difficult

Jawaban:
D. Difficult


28. I didn’t want to play on the wet ground.
A. Didn’t
B. Want
C. Play
D. Wet

Jawaban:
D. Wet


29. My aunt who lives in England is elderly.
A. Aunt
B. Who
C. Lives
D. Elderly

Jawaban:
D. Elderly


30. The chicken soup is very...
A. Tasty
B. Delicious
C. Fun
D. Poor

Jawaban:
A. Tasty