Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

27 Soal Personal Pronoun Beserta Jawaban

Soal Pilihan Ganda Materi Personal Pronoun


1. Sue isn’t well. Dad is taking...to see a doctor.
a. We
b. Her
c. He
d. Him

Jawaban:
b. Her


2. My brother is a teacher. .... teaches English.
a. We
b. Her
c. He
d. Him

Jawaban:  
c. He


3. All his students like ... very much.
a. We
b. Her
c. He
d. Him

Jawaban:  
d. Him


4. Children,...are making too much noise!
a. You
b. They
c. She
d. It

Jawaban:  
a. You


5. Who are those people? Where are...from?
a. You
b. They
c. She
d. It

Jawaban:  
b. They


6. Mom is a doctor. ... works in a hospital.
a. You
b. They
c. She
d. It

Jawaban:  
c. She


7. The sky is getting dark. ... is going to rain.
a. You
b. They
c. She
d. It

Jawaban:  
d. It


8. … just left ten minutes ago.
a. He
b. His
c. Him
d. Me

Jawaban:
a. He


9. My brother told me not to touch … when he wasn’t at home.
a. He
b. His
c. Him
d. Me

Jawaban:
b. His