Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

35 Soal Vocabulary Beserta Jawaban

Kumpulan Soal Pilihan Ganda Materi Vocabulary


1. The clown is so …… . He makes all kids laugh and happy.
a. Funny
b. Quiet
c. Noisy
d. Disgusting

Jawaban:
a. Funny


2. I am so hungry. So, I …… a meal .
a. Prepare
b. Walk
c. Kick
d. Wear

Jawaban:  
a. Prepare


3. A school is the place where students … with their teachers.
a. Teach
b. Work
c. Play
d. Study

Jawaban:  
d. Study


4. Lina …… the match in Olympic Games. She is so sad.
a. Won
b. Lost
c. Jumped
d. Celebrated

Jawaban:  
b. Lost


5. Bunga is celebrating her birthday.
Now Bunga feels ……
a. Happy
b. Easy
c. Angry
d. Hungry

Jawaban:
a. Happy


6. I went to dentist yesterday because my ….. were in pain.
a. Hands
b. Fingers
c. Teeth
d. Ears

Jawaban:
c. Teeth


7. Intan : Amir, your new shoes are good and really fit in your …… . You look charming and
cool.
Amir: Thank you Nita.
a. Body
b. Feet
c. Finger
d. Hand

Jawaban:
b. Feet


8. A : Can you help me?
B : Yes, of course. What can I do for you?
A : Please, ….. this bag to my room.
B : Yes, Sir.
a. Bring
b. Help
c. Give
d. Has

Jawaban:
a. Bring


9. There is a clown in my friend’s birthday party. He is very … . He makes all children laugh and happy.
a. Angry
b. Noisy
c. Funny
d. Quiet

Jawaban:  
c. Funny


10. This exercise was too ….. for me. I got score 100.
a. Difficult
b. Easy
c. Expensive
d. High

Jawaban:  
b. Easy


11. My little sister and brother are very hungry, so I …… lunch for them.
a. Prepare
b. Wear
c. Throw
d. Kick

Jawaban:
a. Prepare


12. Diana’s barbie is broken. Diana is very …… now.
a. Confuse
b. Sad
c. Happy
d. Charm

Jawaban:
b. Sad