Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

23 Pertanyaan Possessive Pronoun Beserta Jawaban

Soal Pilgan Materi Possessive Pronoun

9. He has a helmet. That helmet is …
A. Theirs
B. Yours
C. Ours
D. His

Jawaban:
D. His


10. This bicycle belongs to my neighbor Bill. This bicycle is ...
A. Theirs
B. His
C. Hers
D. Yours

Jawaban:
B. His


11. This scarf belongs to my aunt Tina. This scarf is...
A. Theirs
B. His
C. Hers
D. Yours

Jawaban:
C. Hers


12. This toy belongs to you. This toy is...
A. Theirs
B. His
C. Hers
D. Yours

Jawaban:
D. Yours


13. This apartment belongs to me and my cousin. This apartment is...
A. Ours
B. Hers
C. Theirs
D. Yours 

Jawaban:
A. Ours


14. Is this scarf Diana’s? Yes, it is …
A. Hers
B. Yours
C. Ours
D. His

Jawaban:
A. Hers


15. We haven’t tested our strategy yet. Have you tested … lately?
A. Hers
B. Yours
C. Ours
D. His

Jawaban:
B. Yours


16. The horse swished....tail to keep flies away.
A. It’s
B. Its
C. Its’
D. The

Jawaban:
B. Its