Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

35 Quiz Adjective Clause Beserta Jawaban

Soal PG Materi Adjective Clause

25. The moment ….. the clown burst in to surprise the teacher was great!
A. That
B. Where
C. When
D. Who

Jawaban:
C. When


26. The student ….. I teach is Budi.
A. Whom
B. Who
C. Whose
D. Where

Jawaban:
A. Whom


27. Do you bring the book ….. I gave it to you yesterday?
A. When
B. That
C. Which
D. Whom

Jawaban:
C. Which


28. Can you see the bird ….. is on the fence?
A. When
B. That
C. Which
D. Whom

Jawaban:
B. That


29. I still remember the place ….. I put my mobile phone last night.
A. Where
B. When
C. Which
D. Whom

Jawaban:
A. Where


30. Give me the reason ….. you study in Engllish Online.
A. Why
B. When
C. Where
D. Whom

Jawaban:
A. Why


31. Fruit ….. is grown organically is expensive.
A. Which
B. That
C. Whom
D. Where

Jawaban:
A. Which


32. I still remember the place… we meet last week
A. Where
B. When
C. Which
D. Whom

Jawaban:
A. Where


33. Give me reason…you leave me alone!
A. Why
B. When
C. Where
D. Whom

Jawaban:
A. Why


34. Bali …is located in Indonesian, was may favourite destination to visit
A. Which
B. That
C. Where
D. Whom

Jawaban:
A. Which


35. Special prizes is available for the class … wins in the English contest.
A. Which
B. That
C. Where
D. Whom

Jawaban:
B. That