Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

30 Quiz Adjective Beserta Jawaban

Soal PG Materi Adjective

21. My friends invited me to a fancy party.
A. My friends
B. Invited
C. Fancy
D. Party

Jawaban:
C. Fancy


22. The furry cat made the boy sneeze.
A. Furry
B. Cat
C. Made
D. Sneeze

Jawaban:
A. Furry


23. The hungry man lived under the bridge.
A. Hungry
B. Lived
C. Under
D. Bridge

Jawaban:
A. Hungry


24. He was afraid to talk to his teacher.
A. Afraid
B. Talk
C. Teacher
D. Was

Jawaban:
A. Afraid


25. The perfume in the room is fragrant.
A. Perfume
B. Room
C. is
D. Fragrant

Jawaban:
D. Fragrant


26. The shiny window caught people’s attention.
A. Shiny
B. Window
C. Caught people’s
D. Attention

Jawaban:
A. Shiny


27. The mathematics was very difficult.
A. Mathematics
B. Was
C. Very
D. Difficult

Jawaban:
D. Difficult


28. I didn’t want to play on the wet ground.
A. Didn’t
B. Want
C. Play
D. Wet

Jawaban:
D. Wet


29. My aunt who lives in England is elderly.
A. Aunt
B. Who
C. Lives
D. Elderly

Jawaban:
D. Elderly


30. The chicken soup is very...
A. Tasty
B. Delicious
C. Fun
D. Poor

Jawaban:
A. Tasty