Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

31 Quiz Indefinite Pronoun Beserta Jawaban

Soal PG Materi Indefinite Pronoun

22. Nobody … to be unwealthy and unfamous.
A. Want
B. Wants
C. Their
D. His or her

Jawaban:  
B. Wants


23. Many … significantly damaged after a fire broke out.
A. Was
B. Were
C. is
D. Are

Jawaban:  
B. Were


24. Much … in your favorite drinks.
A. is
B. Are
C. Was
D. Were

Jawaban:  
A. Is


25. Neither … been selected to be included in the publication.
A. Have
B. Has
C. Taste
D. Tastes

Jawaban:  
B. Has


26. Some … lychees before buying them.
A. Taste
B. Tastes
C. Have
D. Has 

Jawaban:  
A. Taste


27. Rangga gave that book to…. and never got it back.
A. Someone
B. Anyone
C. Anybody
D. Everyone

Jawaban:  
A. Someone


28. …can play the game as long as they follow the rules.
A. Someone
B. Anyone
C. Anybody
D. Everyone

Jawaban:  
B. Anyone


29. Does …. have a clue where my mother went?
A. Someone
B. Anybody
C. Anyone
D. Everyone

Jawaban:  
B. Anybody


30. …. came to my house, so I went to Ria’s house.
A. Someone
B. Anybody
C. Nobody
D. Everyone

Jawaban:  
C. No body


31. …. had a great time at Party.
A. Someone
B. Anybody
C. Nobody
D. Everyone

Jawaban:  
D. Everyone