Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

38 Quiz Past Future Continuous Tense Beserta Jawaban

Soal PG Materi Past Future Continuous Tense

27. Cindy ... any article when he invited her to watch the movie
A. wouldn't be not writing
B. wouldn't be writing
C. wouldn't is writing
D. would is not writing
E. wouldn't be written

Jawaban:
B. Wouldn't be writing
  

28. When the teacher entered the class, They ... the problem very seriously
A. would be discussed
B. would are discussing
C. would be discussing
D. would are discussed
E. would been discussing

Jawaban:  
C. Would be discussing


29. When they did their homework, I ...TV
A. would be not watching
B. wouldn't been watched
C. wouldn't been watching
D. wouldn't be watched
E. wouldn't be watching

Jawaban:  
E. Wouldn't be watching


30. When they arrived at my house, We .... our son's birthday
A. would be celebrated
B. would been celebrating
C. would are celebrating
D. would be celebrating
E. are would celebrating

Jawaban:  
D. Would be celebrating


31. ... spending their holiday in Bali?
A. Would are they
B. Are would they
C. Would they are
D. Would be they
E. Would they be

Jawaban:  
E. Would they be


32. Andrew ... football when his friends came to his house.
A. would be playing
B. would not be watching
C. Would mother be cooking
D. would not be studying

Jawaban:  
A. Would be playing


33. Siska ... movie when her mother came back home.
A. would be playing
B. would not be watching
C. Would mother be cooking
D. would not be studying

Jawaban:  
B. Would not be watching


34. Donita ... English when the phone rang.
A. would be playing
B. would not be watching
C. Would mother be cooking
D. would not be studying

Jawaban:  
D. Would not be studying


35. ... English when the phone rang?
A. Would Donita be studying
B. Monica would be cooking
C. Would you be having
D. would be taking place

Jawaban:  
A. Would Donita be studying


36. ... some cakes if I bought the ingredients.
A. Would Donita be studying
B. Monica would be cooking
C. Would you be having
D. would be taking place

Jawaban:  
B. Monica would be cooking


37. ... lunch outside if your wife was given you 2 slices of bread?
A. Would Donita be studying
B. Monica would be cooking
C. Would you be having
D. would be taking place

Jawaban:  
C. Would you be having


38. If Jokowow came, Sriwijaya vs Persib ... at Gelora Bung Karno.
A. Would Donita be studying
B. Monica would be cooking
C. Would you be having
D. would be taking place

Jawaban:  
D. Would be taking place