Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

23 Quiz Possessive Pronoun Beserta Jawaban

Soal PG Materi Possessive Pronoun

17. This dessert is ... but you can have it.
A. My
B. Mine
C. Yours
D. Delicious

Jawaban:
B. Mine


18. Please return...money at once.
A. Mine
B. Your
C. My
D. Its

Jawaban:
C. My


17. ... car is so dirty I can’t even tell what color it is.
A. Your
B. Yours
C. Hers
D. Ours

Jawaban:
A. Your


18. When the cat saw the dog, it stopped in...tracks.
A. My
B. Its
C. His
D. Hers

Jawaban:
B. Its


19. That book belongs to those kids. That book is ...
A. Theirs
B. His
C. Hers
D. Yours

Jawaban:
A. Theirs


20. These mittens belong to my mother. These mittens are...
A. Ours
B. Hers
C. Theirs
D. Yours

Jawaban:
B. Hers


21. Those cookies belong to my sister & friends. Those cookies are...
A. Ours
B. Hers
C. Theirs
D. Yours

Jawaban:
C. Theirs


22. These suitcases belong to you and your wife. These suitcases are...
A. Ours
B. Hers
C. Theirs
D. Yours

Jawaban:
D Yours


23. That pillow belongs to me. That pillow is ...
A. Mine
B. Theirs
C. Hers
D. Yours

Jawaban:
A. Mine